mandag, januar 16, 2006

Min blogmødom er blevet taget

Og det var ingen dårlig oplevelse. Det kunne have været væsentligt mere beskidt og respektløst, men jeg blev taget med ordene ’nøgen privat fest’. Jeg taler selvfølgelig om at blive fundet via en fårked up søgning, og indtil nu har de været mere end uskyldige. Altså, det er jo ikke særlig fårked up at blive fundet via søgningen ’kashmiruld’, vel? Men ’nøgen privat fest’ lyder inciterende, og den ledsages af en anden søgning på ’john mogensen’ – det bliver sgu noget af en fest, hva’? Morfar har ret, det er en pornoblog man skal have, så vælter læserne ind ;-)

... to men’sker på en strand
to hjerter i brand
sol, blæst, strand og vand
en kvinde og en mand ...

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hehehe, sikke en fest.. "nøgen privat fest med John Mogensen"?? Tror sgu jeg står over, ellers tak.. hvis nu jeg skulle have været så heldig at have været inviteret ;-)

Suzy-Hang-Around sagde ...

HVAAAAAAD, vil du ikke med? Selvfølgelig er du inviteret :-D Men ok, kan godt være jeg skal finpudse konceptet ;-)

Anonym sagde ...

Det var bare den der nøgne John Mogensen der ikke lige ramte noget godt i mig.. Ikke at nøgne mænd som sådan plejer at være party-killers :D

Uden Relevans sagde ...

Jeg har altid ret,...

Æv jeg vil oss have en hangaround.. helst en af hunkøn :D

Suzy-Hang-Around sagde ...

Hm. Er hangarounds ikke pr. definition samme køn? Hvis ikke er de nok rettelig groupies - men de har vel også deres berettigelse :-)