lørdag, januar 06, 2007

Øjenlørdagsslik

Inspireret af Nelliken måtte jeg lige finde billeder af mænd på hvis glatte ansigt jeg ville gå i biografen; det er måske ikke så mange, men uuuuuuuhhh, de er lækre - eller også kan de bare spille lækre:
Edward Norton Luke Wilson
James Caan
Michael Caine
Craig Bierko
Og hvis I så vil have mig undskyldt, vil jeg gå ud og tage en kold dusche.
... what a man, what a man, what a man
what a mighty fine man ...

8 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hæ, det her er skægt. :D

Verden er stor og fantastisk, og hvor er der dog mange at vælge imellem.

Jeg vil dog lige bemærke, at et fællestræk for dine favoritter - fremragende skuespillere som de er - er det yderst velklædte, velklippede og glatbarberede.

Wellgroomed.......

Mie Harder sagde ...

Mmmm.. Edward Norton. Absolut en af mine favoritter. Du skal ikke snyde dig selv for at se "The Illusionist". Anmeldelserne var godt nok lidt blandede, men jeg synes nu, det er en af de bedste film, jeg har set længe. Men måske har jeg bare en aparte filmsmag..

Suzy-Hang-Around sagde ...

@ Nelliken: Du har ret, og det var helt ubevidst - det er sgu sjovt. Men i tråd med mine præferencer IRL: Mænd behøver ikke intimbarbere sig eller vokse ryg, men hår på hoved og i ansigt skal helst være trimmet. Finder jeg ud af nu jeg tænker over det.
@ Lenore: Been there, done that, loved it :-)

Suzy Q sagde ...

Mmmmm Edward Norton...

Er ham den sidste ikke ham, der er EVIL i The Long Kiss Goodnight?

Suzy-Hang-Around sagde ...

@ Suzy Q: Mm, ja, der er en grund til at Edward Norton står først. Og du spotter Craig Bierko helt korrekt; jeg plejer at være letkøbt nok til at foretrække heltene for skurkene, men The Long Kiss Goodnight er en mindeværdig undtagelse. Uhm, Craig ...
@ Lenore igen: Har netop set The Prestige, den konkurrerende og bedre anmeldte tryllekunstnerfilm, og kan rapportere at jeg foretrækker The Illusionist der, ud over Edward, har mere stemningsfuldhed.

Mie Harder sagde ...

@ SHA: Okay, tak for tippet. Jeg overvejede nemlig også at se den. Er den stadig værd at se, eller skal man bruge pengene på noget andet?

Suzy-Hang-Around sagde ...

@ Lenore: Værd at se, ville jeg absolut mene (mmm, Hugh Jackman!), og med nogle fine twists. Af sted, af sted!

Anonym sagde ...

Jeg opdagede på et tidspunkt et site med billeder af kendte mænd (og KUN mænd) som var opdelt efter om man kunne se hænder og/eller fødder, om de havde briller på eller om de var våde.

Fantastisk site, og jeg ville jo meget gerne videregive adressen til jer damer, så I kunne fortsætte udforskningen af de her lækre mænd, men jeg har desværre glemt adressen på sitet. :-(