lørdag, marts 04, 2006

Debriefing

Så er jeg tilbage fra min date, som gik super. Han var SÅ sød. Og alle de komplimenter jeg har fået i løbet af ugen blev gentaget efter sex, med et par nye tilføjet. Han foreslog at vi skulle ses i løbet af ugen inden hans børn kommer retur fra deres mor. Ufortyndet succes.

Jeg ved godt at jeg er et skarn, men jeg føler altså stadig ingen tillid. Jeg sendte ham en ’Jeg kom godt hjem, mange tak for denne gang’-sms og han svarede prompte ’I meget lige måde. Du er en rigtig dejlig kvinde’. Og ved I hvad jeg tænkte? ’Men ...?’ Jeg synes bare jeg kan høre det.

Jeg kan ikke give ham skylden for den tvivl jeg føler. Det er helt sikkert mine sidste års dårlige mandeerfaringer der spøger, og får mig til at sidde fast i den der ’afvisningen er lige om hjørnet’-rille. Jeg er dog meget bevidst om at ham her ikke skal betale andre mænds gæld, så jeg lader ikke min mistillid regere mine ord og handlinger – tror jeg.

Så kunne det blive til mere? Bestemt. Tror jeg på det? Nej. Ikke før jeg ser det. Håber jeg? Ja. Som den følelsesmæssige ødeland jeg er. Kom ind, kom ind! Her har du mit hjerte – har du lyst til at give det nogle tæsk?

... if happy little bluebirds fly over the rainbow
why then, oh why, can’t I? ...

16 kommentarer:

Suzy Q sagde ...

Ooh-la-laaahhhh ;-)))) nice update :D

Suzy-Hang-Around sagde ...

@ Suzy: Tak :D Jeg synes det var mest klædeligt at keep it clean. Men han var lækker. Og dygtig. Og ... æhm ... energisk ;-D Er på vej tidligt i seng.

Anonym sagde ...

..og lidt mekanisk. Sådan en vare man bestiller til amerikanske film når man tænker i segmenter og statistikker ;o)

Jeg giver det 14 dage.

/Kimporator

Suzy-Hang-Around sagde ...

@ Kimporator, nu med clairvoyance: Tak for budet, skal nok hylde dig på bloggen hvis du får ret.

Anonym sagde ...

SHA, Dejligt!! Hvor er det fedt at høre :)
Lad dig rive med for pokker. Det kan ikke gå andet end galt, og hvad så?

Suzy-Hang-Around sagde ...

@ Acq: Ja, det er ret skønt :-) Og du har ret: Måske holder det ikke, og så gør det ondt, og hvad så? Så mærker jeg som bekendt at jeg er i live ...
Og hvad søren sker der med smartlog? Savner jer, alle mine venner *snøft* :-/

Anonym sagde ...

Way to go, suzy!
Nu ved vi så, at du er typen, der har sex på første date ;) Men lad sgudaforeeniforhedehuleforpuledemøghelvede (undskyld mit franske) være med at spekulere over ting, du alligevel ikke har den ringeste indflydelse på. - Jo, den indflydelse du med alle dine forbehold ender med at få, er at fårke det op inden det er begyndt. Og det da dumt! Ka' du nok se.

Suzy-Hang-Around sagde ...

@ Acq: Velkommen tilbage!
@ Z: Jeg ved ikke hvad der er det bedste svar: Det defensive 'Det var faktisk anden date' eller det offensive 'Jeg var gået i seng med ham før hvis muligheden havde været det'. Begge er sande, vælg selv ;-)
Og du har ret mht. muligheden for at jinxe det hele med min mistillid. Uuuuhhhh, behersker mig, kan du tro!

Anonym sagde ...

Taark - It is SO good to be back ;-)
Jeg må lige sige at din sidste 'jeg var gået i seng med ham (...)'-kommentar fremkaldte det bredeste smil her i min lille bitte penthouse lejlighed. Uhhh I like. Gid det var mig!!

Anonym sagde ...

... Jeg går ud fra, at det var fordi, du syntes om ham og ikke at du var desperat... Eller skal jeg også selv vælge det? ;)

Anonym sagde ...

Ja det blev så mandag før jeg var klar nok i hovedet til at smide et 'skøøønt' til dig.

Skønne mænd, snønne dates, skøn sex - ja det kan man bare ikke få for meget af!!! Og så er det fuldstændig underordnet om det er første, anden eller niende date...Der er ingen garantier i noget...sådan er det bare!!

Anonym sagde ...

Dag nummer 2.

12 tilbage.

;-) Kimporator

Suzy-Hang-Around sagde ...

@ de søde kvinder, Acq og Sille: Tak for opbakning og påskønnelse. Han er stadig skøn og på.
@ provokerende Z: Nej, desværre, her må du ikke selv vælge. Begge udsagn er sande, men ikke gensidigt udskiftelige. Jeg er en kvinde. Jeg dyrker ikke sex af desperation ;-)
@ Kimporator: Jeps. Er godt klar over at du stadig kan nå at få ret. Glemmer i så fald ikke lovet hyldning.

Anonym sagde ...

Hehe. Hvis køn implicit indikerer seksuel integritet, bør du erindre, at din udkårne er af det modsatte;-)

Suzy-Hang-Around sagde ...

Arj, Z, så stoooorper du! Jeg er nervøs nok i forvejen ...

Anonym sagde ...

Undskyld! (men jeg følte mig lidt stødt på mit køns vegne og desuden lå den altså til højrebenet)