onsdag, juni 14, 2006

Egoisten SHA

Jeg ER bare ikke sød.

Exhibit A:
En fraskilt kollega gav mig den gode ide at købe en treliters tappevin til det originalt benævnte glas i utide – man har jo ingen at dele en flaske vin med, man gider ikke drikke en hel, man gider ikke lave sovs af resten i morgen, etc. Løsning: Tappevin på pap. Fantastisk ide. Paphvidvin (det er jo sommer) af bedste kvalitet indkøbt, henlagt i køleskab med fin følelse af forberedthed og fadebur, hvorefter der gik 14 dage uden så meget som et pip fra den indre alkoholiker. Men SÅ fik jeg en veninde på besøg, og gad jeg købe designerøl, Sancerre eller andet lækkert? Næh. ”Vi drikker bare lidt af paphvidvinen” tænkte jeg, vel vidende, men i øjeblikket fortrængende, at veninden og jeg i kombination kaldes Nitro og Glycerin, og ikke kender til mådehold. Dvs. JEG er faktisk en nogenlunde mådeholden natur (andre kalder det snerpet) men min veninde kender ikke til frasen ’nej tak’ efter de første to glas. Det var ikke gået nær så galt hvis vi havde skullet trække flasker op – der skal meget mere overvindelse til at tage hul på en ny flaske end lige at skænke sig et glas til. Vi endte (comme toujours) i noget med at redde en trans midt i kønsskifteforløbet fra selvmord, falde over egne ben, snave i fuld offentlighed (dog ikke med hinanden) og overnatte i lånt cotton coat (ægte vintage Burberry, hvis det er en formildende omstændighed). Der er ingen grund til at tvære i hvem der gjorde hvad, men nattens udskejelser gik klart hårdest ud over min veninde, og det var jeg medansvarlig i.

Exhibit B:
Skulle møde anden veninde (nævner ingen navne) den følgende supersolbeskinnede weekend, og som den skabsitaliener jeg er, insisterede jeg på at det skulle være uden døre, helst vestvendt, og der sad vi så og chit-chattede hele eftermiddagen. Jeg fik det der i min solentusiastiske familie benævnes ’et ordentligt pulver’, og glødede let på udsatte steder. Sådan SKAL det være, ellers er jeg ikke tilfreds. Men stakkels ærkenordiske veninde fik jo samme pulver, som var ulige hårdere ved hendes cremede ferskenhud. Igen, tung medansvarlighed.

Forsæt for kommende weekend: Skal have det lige så sjovt som i de to foregående UDEN at det sker på nogens bekostning.

... you can't always get what you want
and if you try sometimes you find
you get what you need ...

13 kommentarer:

Anonym sagde ...

Bevis A er vel bare fælles druktur - hvis man ikke kan sige nej, så bør man lade være med overhovedet at sige ja i første omgang - i hvert fald hvis man ikke har det godt med det dagen efter :)
Og udelt det - trans i selvmordshjørnet, offentlig snaving, vælten rundt og så videre - det lyder da som om det har været ret sjovt :D

Bevis B - du må sørge for at have en solfaktor creme ved hånden - så kan du udleve din identitet som soltilbedende skabsitaliener OG din veninde behøver ikke bliver hummer-skoldet :)

Anonym sagde ...

Shove it ;-). Det er ikke dit ansvar, om den ene veninde er småalkoholisk eller den anden har ferskenhud! Bevares, hvis du meget gerne vil, kan du undervejs "henstille" - men det gider de sikkert ikke høre på alligevel. Let your hair down, girl!

Kimpo sagde ...

Middelmådigt lækker klimakteriesild (vi ved ikke andet) går i byen en tilfældig aften, og scorer straks middelmådig sex (vi ved ikke andet). Kvinder har det let. Du ville aldrig nogensinde få lov at ødelægge min frakke. Galanteri kræver i længden fortrinsstilling på andre områder. En gennemsnitlig dansk mand er dum, hvis han er galant overfor en gennemsnitlig dansk kvinde. Hvis han er smart, nupper han en reserverusser.

Det var hvad der kunne udledes. Det bliver lige 2178 kr.

Suzy-Hang-Around sagde ...

Tak, Kenneth, Boris og Fr. Møller for fratagelse af skyld. Her ved anden gennemlæsning virker jeg også mere krukket end egoistisk i min udlægning med mig, mig, mig i centrum. Men det er jo heldigvis MIN blog :-)
@ 37g: Du Bubka-springer til konklusioner som sædvanlig, men ok, denne post var også mere skitseret end vanligt. Jeg kan da opklare lidt:
'middelmådigt lækker': smag og behag er som bekendt forskellig.
'middelmådig sex': ingen fik sex, nogen kyssede.
'frakke': tilhørte mig, blev lånt ud.
'gennemsnitlig dansk kvinde': findes der ingen af her på bloggen.
'reserverusser': tillykke, min smarte ven, du har fundet to uden forfaldne tænder; nyd dem endelig.

Kimpo sagde ...

ØV SHA, du ødelægger mine sjove analyser! At du kan være det bekendt..

Suzy-Hang-Around sagde ...

Jeg ved det, 37g! Her tømrer du flittigt den ene stereotypi-kasse efter den anden sammen til mig, og jeg NÆGTER bare at passe i dem. Det er SÅ utaknemmeligt! Men det siger du jo også at vi er, vi kvinder, så jeg passer da på det ene punkt.

Anonym sagde ...

Som "Exhibit B" (der i parantes bemærket ovenikøbet har en virkelig lav martyr-pis-tærskel i denne uge), vil jeg også bare sige, at det dér "det er også lidt synd for mig, for jeg er ansvarlig for alle ulykker i verden"-pis kan du godt pakke sammen!
PS: Næste gang vil jeg hellere have papvin & snave end at blive solskoldet...

Anonym sagde ...

37 har nok studeret udvalget i Sibirien, hvor han har været og hakke sten med en gummihammer for at få en krumme brød, og er der stødt ind i noget af udvalget med tandløse gummer;-)

Men da han for nyligt har sat ny pose på støvsugeren, må det da kunne gi' nogen nye visioner.;-))))

Kvinderne derimod, skal jo forsørges, hvis de skal importeres, men det er jo også nogen, der lejer dem ud efter endt brug til en favorabel timebetaling.:-)

Såeee, der ER jo flere løsningsmodeller.:-))

Suzy-Hang-Around sagde ...

@ AnetQ: I felt guilty! Oh, so guilty! Men det er jeg kommet mig over ... så det er ikke af dårlig samvittighed, men af lyst, at jeg gerne byder på rige mængder papvin. Til gengæld må du selv sørge for det med snav - ledsager dig dog gerne til de snavvenlige græsgange :-)
@ Lindada: Støvsuger 37g? Ligger han under for det femininiserede rengøringshysteri? Det har jeg svært ved at tro ...

Kimpo sagde ...

Haha dada, er godt klar over at konkurrencen fra østen skræmmer jer. Vestens trælbundne mand øjner befrielsen i det fjerne. Tænk hvis det blev god latin at trodse matriarkatet.. Men jeg er da glad for at du ved hvordan man støvsuger. Er du også leveringsdygtig i tandløse gummer? ;-))

SHA: Selvfølgelig kan du ikke være i en kasse. Som de fleste vesterlandske kvinder fylder du på alle måder for meget. Det er jo det der er problemet ;o)

Anonym sagde ...

Næe, ingen tandløse gummer her...mig er der langt mere BID i.;-)

Kimpo sagde ...

Ja, du er velsagtens medlem af kvindekampgruppen Vagina Dentata :-(

Anonym sagde ...

Næee, bare sådan 'al dente'.